BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN GTO MECLİS ÜYELERİNE BRİFİNG

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclisi Üyelerine yönelik ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili sunum eşliğinde bilgilendirmede bulundu. Başkan Fadıloğlu; talepleri dinledi, çeşitli konularda istişarelerde bulundu ve soruları yanıtladı.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantısının sonrasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından Gaziantep Ticaret Odası Başkanı, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerine sunum yapıldı.

Şehitkamil’de yapılan ve yapılacak çalışmaların yer aldığı sunumun ardından istişare bölümüne geçildi. Meclis üyeleri; ticari hayatı etkileyen sorunları, 30 bini aşkın GTO üyesinin ortak taleplerini ve ekonomik aktiviteyi canlandıracak önerilerini dile getirdiler.

Yapılan değerlendirmelerin ardından soru cevap bölümüne geçildi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı.