BAŞKAN FADILOĞLU?NDAN ÖĞRENCİLERE RENKLİ HEDİYE

KİTAPLARINI ALAN ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

 

Gaziantep’in kanayan yarası haline gelen eğitim konusunda büyük emekler harcayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere kitap dağıtmaya devam ediyor.  Başkan Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Başak Konakları Etüt ve Eğitim Merkezi öğrencilerine, 5 temel dersten oluşan hem konu anlatımlı hem de soru bankası kitapçığı olmak üzere toplam 10 kitap dağıttı. Kitaplarını Başkan Fadıloğlu’nun ellerinden alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

BU YIL BAŞARIMIZI DAHA DA İLERİLERE TAŞIYACAĞIZ

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl 5. sınıf ile birlikte 6, 7 ve 8. sınıf tan toplam 4’der tane sınıfımız var. Öğrencilerimiz bu eğitimleri tamamen ücretsiz alıyor. Önceki yıllara göre başarı oranımız oldukça yüksek. Bu yıl başarımızı daha da ilerilere taşıyacağız. Bugün etüt eğitim merkezlerimizdeki öğrencilerimize 5 temel dersten hem konu anlatımlı hem de soru bankası kitapçığı olmak üzere toplam 10 kitap ücretsiz deneme ve test kitaplarını dağıttık” diye konuştu.  

OKULDA GÖRDÜĞÜMÜZ DERSLERİN AYNISINI BURADA DA TEKRAR EDEREK HAFIZAMIZI YENİLİYORUZ 

3 yıldır Başak Konakları Eğitim ve Etüt Merkezinde eğitim gördüklerini ifade eden Beyza Altıntaş ise, “Burada çok güzel bir eğitim faaliyeti görüyoruz. Bunun dışında testler çözüyoruz. Okulda gördüğümüz derslerin aynısını burada da tekrar ederek hafızamızı yeniliyoruz. Eğitimin yanı sıra çeşitli etkinliklere de katılıyoruz. Buradan hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde derslerimizde başarılı oluyoruz. Bugünde yine Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizlere 5 temel dersten oluşan hem konu anlatımlı hem de soru bankası kitapçığı olmak üzere toplam 10 kitap dağıtıldı. Bu kitapları alarak burada ve evde okuyup soruları çözme fırsatı bulacağız. Bunun içinde Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Öte yandan Şehitkamil Belediyesi bugüne kadar 22 Etüt Merkezinde 10 bin öğrenciye, 63 bin konu anlatımlı soru bankası kitapçığı, 10 bin adet test ve deneme kitapçığı dağıttı.