BAŞKAN FADILOĞLU?NDAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE SÜPRİZ AKŞAM ZİYARETİ

BAŞKAN FADILOĞLU HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE HALAY ÇEKTİ

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile buluşan Başkan Fadıloğlu, tek tek ellerinden öptüğü huzur evi sakinleri ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu verilen müzik ziyafeti ile birlikte huzurevi sakinleriyle eğlendi. Çalınan müzik ve söylenen türkülerin ahengine kapılan huzurevi sakinleri Başkan Fadıloğlu ile birlikte halay çekerek unutulmaz bir gün geçirdiler.

BİZLERDEN HAYIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN

Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla katıldığı ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bu gün 1 Ekim Dünya Gençlik günü diyorum. Yaşlı kelimesini kullanmak istemiyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Bizler sizlerin duası sayesinde ayakta duruyoruz, sizlerin hayır duasıyla bu memleket ayakta duruyor. İnşallah bizim gibi diğer görevde bulunan kardeşlerimize de sizler dua ederseniz. Başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve diğer yöneticilerimize inşallah bu ülkenin gidişatı daha iyi noktalara gelecektir. Tabi emek vermeden yemek olmuyor, cefa çekmeden sefa sürülmüyor, sizler bizden önceki kuşaklar olarak bu memlekette bizden daha sıkıntılı dönemler yaşadınız. Bizler sizlere göre biraz daha şanslıyız. Ama bizim niyetimiz bizden sonraki nesillerin çok daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak, bunun içinde hepimizin çok çalışması gerek. Yoğun iş temposundan arta kalan vakitlerimizde burada birlikte oluyoruz. Sizlerin hayır duaları bizim için çok önemli. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun sürekli olarak kendilerini ziyaret ettiğini belirten huzurevi sakinleri, “Belediye başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Yaşlılar Günü dolayısı ile buraya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Belediye başkanımız biz yaşlılara sevgi ve saygıda hiç kusur etmiyor” dediler.