BAŞKAN'DAN BOKSÖRLERE ALTIN ÖDÜLÜ

            Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, şampiyon boksörleri altınla ödüllendirdi.

            23-28 Haziran Tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılan Türkiye Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Nevzat Kesen, Dünya ikincisi kardeşi Erdal Kesen ve babaları Milli Takım antrenörü Çoşkun Kesen ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettiler.

            Ziyarette Başkan Fadıloğlu’na katıldıkları şampiyona ve aldıkları derecelerle ilgili bilgiler veren şampiyon boksörler, Gaziantepli işadamı ve sivil toplum örgütlerinin destekleriyle bu başarıları elde ettiklerini ifade ettiler.

            Milli Takım Antrenörü ve eski boksör Çoşkun Kesen ise, çocuklarının aldığı başarılar nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, “Spora önem veren belediye başkanlarımızın desteği ile Gaziantep boks branşında daha iyi yerlere gelecektir. Bu vesileyle belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve sporcularıma sponsor olan iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, konuşmasına genç sporcuları tebrik ederek başladı. Göreve gelmeden önce amatör ve ferdi spora büyük önem vereceklerini dile getirdiklerini hatırlatan Fadıloğlu, “İlimizin gerek yurt dışında ve gerekse ülke genelinde tanıtımı için ferdi sporların önemi oldukça büyük. Bu nedenle ilimizde başarılı olan tüm sporcularımıza destek olmaya hazırız. Yeter ki, onlar başarıyı hedef seçsinler” dedi.

            Fadıloğlu, genç boksörleri birer altınla ödüllendiriken, başarılarının devamını diledi.