ANNELER PARKI?NI BAKAN FATMA ŞAHİN AÇACAK

AÇILIŞ ÖNCESİ KONSER VERİLECEK

Çevre ve şehircilik adına Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu bir birinden güzel parklarla adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, İbrahimli bölgesine yaptığı Anneler Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek. Dinlenme alanları, pergoleler, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve süs havuzları ile birlikte günün her saati vatandaşların uğrak yeri haline gelen Anneler Parkı, 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katılımıyla resmi olarak açılacak. Tüm halkın davetli olduğu açılış töreninde saat 14.00’da önce Gaziantep’in yerel sanatçıları konser verecek, ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katılımıyla Anneler Parkı hizmete sunulacak.