AMACIMIZ MİLLETİMİZİN DERTLERİYLE DERTLENMEK

EV ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ramazan ayında da vatandaşları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, evlere misafir oluyor. Çıksorut Mahallesi’nde 4 ayrı aileye çat kapı ziyaretlerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ellerinden geldiğince kimseyi ramazan ayında yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu’na ziyaretler esnasında AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç da eşlik etti. Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği evlerde çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler de verdi.

 

AİLELERİN SIKINTILARINA ORTAK OLUYOR

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların dertleriyle dertlendiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Ramazan ayı münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Tabi bizim derdimiz milletin dertleriyle dertlenmek. Allah, devletimize zeval vermesin. Devletimiz sosyal imkanlar çerçevesinde gerekeni yapıyor. Diğer taraftan biz de Şehitkamil Belediyesi olarak, gıda bankası yönünden milletimize hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu Ramazan ayı münasebetiyle bugün ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ben, tekrar tüm hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlık, sıhhat içerisinde bayrama erişmeyi nasip etsin. Tüm ailelerimize bizleri evlerinde kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZ BİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN MAĞDUR ETMİYOR

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretlerinden dolayı memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, şu ifadeleri kullandı:

“Şehitkamil Belediye Başkanımız bizlere sürpriz yaparak bugün evimize konuk oldu. Ramazan ayı nedeniyle bizleri evimizde ziyaret eden Başkanımız, sıkıntılarımıza ortak olmaya çalıştı. Sağ olsun Başkanımız bizleri hiç bir zaman mağdur etmiyor. Her türlü sıkıntımızda yanımızda olmaya gayret gösteriyor. Maddi ve manevi konuda her türlü desteklerini sunuyor. Allah, kendinden razı olsun.”