ALT YAPISI TAMAMLANAN YENİ YOLLAR SIFIR ASFALTLA BULUŞTU

BAŞKANIMIZA MAHALLEMİZE VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI  MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil ilçesinde planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yol açma çalışmalarının bittiği bölgelerde, alt yapı çalışmalarının da sona ermesiyle sıfır asfalt çalışmasına başladı. Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yaptığı sıfır asfalt çalışması ile vatandaşların da memnuniyetini kazandı. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Şehitkamil Belediyesi ekiplerinin yol açma ve sıfır asfalt çalışması gerçekleştirdiğini ifade eden Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce; “Belediye ekiplerimiz kalabalık bir ekiple sıfır asfalt çalışmasını gerçekleştiriyor. Bunun dışında yeni yapılan konutlarında yol açma çalışmaları devam ediyor. Başkanımız her zaman Mahallemize gelerek buradaki yol açma ve asfaltlama çalışmalarını bizzat yerinde inceliyor. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu böyle konularda bizleri kesinlikle geri çevirmiyor. Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine kendim ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.