ALLEBEN HAVUZLARINA "TEMİZ HAVUZ SERTİFİKASI" ÖDÜLÜ

ALLEBEN YÜZME HAVUZLARI “TEMİZ HAVUZ SERTİFİKASI” İLE VATANDAŞLARA TEMİZ VE NEZİH ORTAMDA SPOR YAPMA İMKANI SUNUYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen Alleben1 ve Alleben2 Yüzme Havuzları, temiz olması ve kalitesiyle başarılarına bir yenisini daha ekledi.  8 bin metrekare arazi üzerinde, bin 240 kişilik tribünü ve ek engelli havuzu ile faaliyet gösteren Alleben 1 ve 2 yüzme havuzları, Gaziantep Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda “Temiz Havuz Sertifikası” ödülüne laik görüldü. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu Genel Koordinatörü Cengiz Bingül yaptığı açıklamada, “Vatandaşlara temiz ve nezih ortamda spor yapma imkanı sunan Alleben havuzları içerisinde yüzme eğitiminin yanı sıra fitness, step, aerobik, pilates ve spinning branşlarında, bay ve bayanlara yönelik programlarla eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Haftada üç gün, üç seans halinde devam eden çalışmalarda ayrıca yaz tatilinde öğrencilerimize yönelik alternatif havuz programı hazırladık. Alleben Yüzme Havuzu Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nde, üyelerin ihtiyaç ve taleplerine özgü uygulanan programlar, vatandaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Bu yılda, Gaziantep Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda, Alleben yüzme havuzlarımız ‘Temiz Havuz Sertifikası’ ödülüne laik görüldü. Bu belgeyi almamıza destek olan tüm sporcu, veli ve üyelerimize başarımıza destek oldukları için teşekkür ederim” dedi.