AK PARTİLİ KADINLAR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN HİZMETLERİNİ GEZDİ

BAYANLAR SOSYAL TESİSLERE HAYRAN KALDI

4 yıl içerisinde bir birinden farklı 214 projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi, yapmış oldukları tesisleri, AK Partili İl Kadın Kolları üyelerine tanıttı. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz     Üzücü ‘nün de katıldığı gezi turuna Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara eşlik etti. Gezi turuna Büyükşehir Belediye binasının yan tarafına yapılan çok katlı otoparktan başlayan bayanlar burada çok katlı otopark hakkında Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara’dan bilgiler aldılar. Heyet daha sonra, yardıma muhtaç ailelerin umudu olan Gıda Bankasını gezdi. Burada ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar hakkında yetkililerden bilgi alan bayanlar, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım edildiğini öğrenmesi üzerine, kendilerinin de bu yardıma destek edecekleri sözünü verdiler. Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ve beraberindeki kadın kolları üyeleri daha sonra, Şirinevlerde yapımı devam eden 2+1 konutları, Gazikent’te yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 konutlarını gezdi. Konut gezisinin ardından sonra heyet Seyrantepe’de faaliyette olan Aile Kültür Merkezini ve 29 Ekim Mahallesinde bulunan “Vefa ve Merhamet Eli” Koordinasyon Merkezlerini gezdi. Şehitkamil Belediyesinin önemli projelerinde biri olan MÖP Merkezini gezen AK Parti Kadın Kolları üyeleri verilen hizmete hayran kaldı. Heyet daha sonra İbrahimli Mahallesine yapılan Alleben 1Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezdi. Burada yetkililerden bilgi alan bayanlar, son olarak Dülük Tabiat Parkında öğrenciler için yapılan pentanton sahası ve biyolojik şelaleyi gezdi. Biyolojik şelaleye hayran kalan bayanlar şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.