AİLELERİN TEKERLEKLİ SANDALYE SEVİNCİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
ÇALIŞKAN VE ACAR AİLESİNİ SEVİNCE BOĞAN ZİYARET
Başkan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Merveşehir Mahallesi'nde ikamet eden Çalışkan ailesine gerçekleştirdi. Burada Çalışkan ailesinin görme, işitme ve yürüme engelli çocukları Mustafa ve Mehmet Çalışkan ile ilgilenen Başkan Fadıloğlu aileden durumları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeleri kardeşlere armağan eden Başkan Fadıloğlu engelli kardeşlerin yüzündeki tebessüm sayesinde duygu dolu anlar yaşadı.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu Çalışkan ailesinin ardından Acar ailesine misafir oldu. Ailenin 12 yaşında olan ve yanlış iğne nedeniyle hayatı kararan Oğuzhan Acar ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu hediye olarak getirdiği tekerlekli sandalyeye Oğuzhan’ı kendi elleriyle yerleştirdi.
Başkan Fadıloğlu, daha sonra engelli çocuğun rehabilitasyon yöntemi ve yeniden eğitime kazandırılmasını konusunda aileye bilgi verdi.
BAŞKANIMIZ DERDİMİZE ORTAK OLDU
Yanlış iğne nedeniyle yatağa mahkum olan oğullarının durumuna çok üzüldüğünü belirten Acar ailesi; “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye armağan etmesi ile üzüntülerinin bir nebze de olsun azaldığını ve Başkan Fadıloğlu’na çok teşekkür ettiklerini” ifade ettiler.
Haberler
15 TEMMUZ RUHU ŞEHİTKAMİL’DE YAŞATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, 15 TEMMUZ’DA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET'TE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
İMZALAR KUR’AN KURSU İÇİN ATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ERBAKAN’A VEFA
ŞEHİTKAMİL’DE AÇIK HAVA SİNEMALARI BAŞLIYOR
ŞEHİTKAMİL’İN GENÇLERİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
BAŞKAN YILMAZ, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI