AGRO PARK DOĞA ATÖLYESİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLIYOR
ÇOCUKLAR, AGRO PARK’TA TOPRAKLA BULUŞACAK
Şehitkamil Belediyesi, çocukların doğayla bağ kurmalarını ve tarıma olan ilgilerini artırmalarını sağlamak amacıyla özel bir etkinlik başlatıyor. Agro Park’ta düzenlenecek Doğa Atölyesi, 07-14 yaş arası çocukları toprakla buluşturacak.
Atölye kapsamında çocuklar hem eğlenceli hem de öğretici bir ortamda toprakla tanışacak, bitkilerin büyüme süreçlerini gözlemleyecek ve üretimin aşamalarını uygulamalı olarak öğrenecek. Çocukların doğayla iç içe vakit geçireceği bu etkinlik, hem çevre bilincini geliştirmeyi hem de tarımsal üretime yönelik farkındalık kazandırmayı amaçlıyor.
DOĞAYI KEŞFEDECEKLER
Katılımın ücretsiz olduğu atölyede çocuklara Geleneksel tarım aletleri ve yöntemlerinin tanıtımı, sürdürülebilir tarım ve çevre bilinci kazandırılması hedeflenirken, doğa ile keyifli bir gün geçirmeleri sağlanacak. Ayrıca, çocuklar doğal yaşamın temel prensiplerini keşfedecek.
Doğa Atölyesi ile çocuklar hem eğlenecek hem de doğayı tanıyarak üretmenin değerini keşfedecek.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN KORUYUCU AİLE FARKINDALIĞI
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA HALKLA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE YOLLAR YENİLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN 24 KASIM’DA DUYGU YÜKLÜ ZİYARETLERBAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ÖĞRETMENLER UNUTULMADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 6 MAHALLEDE EV ZİYARETLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’A KOZLUYAZI’DA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 01 ARALIK