BAŞKAN FADILOĞLU YETİM ÇOCUKLARI KARNE HEDİYESİYLE SEVİNDİRDİ

Yetim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara karne hediyesi olarak yazlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti. Bunun yanı sıra satranç takımı da hediye eden Başkan Fadıloğlu, çocukların karneleri hakkında bilgi aldı. Hediyelerini Başkan Fadıloğlu’nun elinden alan çocuklar ise karne hediyesinden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürler etti.

ÇALIŞMALARIMIZI YIL BOYUNCA SÜRDÜRÜYORUZ
Her fırsatta yetim çocukların yanında olduklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yetim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek, çocuklarımız ve velilerimizle bir araya geldik. Bugün çocuklarımıza karne hediyesi olarak yazlık kıyafet takdiminde bulunduk. Çocuklarımız yıl içerisinde eğitimlerini alırken, anneler de bizim Yetim Koordinasyon Merkezimizde özel destek eğitimleri alıyor. Burada bir aile ortamı içerisinde annelerimiz, el beceri kurslarından faydalanarak meslek edinme imkanına sahip oluyor. Amacımız; özellikle yetim ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak. Gıda Bankamız ile birlikte çalışmalarımızı yıl boyunca sürdürüyoruz. Bugünkü etkinliğimizde de özellikle karne dönemi olan ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımızın hem karne hediyesiyle sevindirilmesi hem kıyafetlerle yazlık ihtiyaçlarının giderilmesi söz konusu oldu. Çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda yetim çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.