'İNSANLIĞIN VİCDANI KUDÜS' PROGRAMI İLGİYLE İZLENDİ
Mütercim Asım Gençlik Kütüphanesinde eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan ‘İnsanlığın Vicdanı Kudüs’ temalı etkinlik Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine yönelik şiirler okundu. Program, okunan dua ile son buldu. Program sonrası açıklamada bulunan izleyenler, çok güzel bir program seyrettiklerini ifade ettiler.
KUDÜS, MÜSLÜMANLARIN KANAYAN YARASIDIR
Programda Kudüs’ün önemine ilişkin öğrencilere hitaben bir sunum gerçekleştiren öğretmen Neşat Arıkan, düzenlenen etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Gençlerle Kudüs’ü konuşmak, Kudüs’ü anlamak için bir araya geldik. Kudüs, Müslümanların kanayan yarasıdır. Toplumda Kudüs bilincinin azaldığını görüyoruz, hissediyoruz. Bu nedenle Kudüs bilincini canlı tutmak için gençlerde bu bilinci yaşatmak için böyle bir program yaptık. İnşallah faydalı olmuştur. Şehitkamil Belediyemize sonsuz teşekkür ediyorum. Hem böyle güzel mekanlar yaptığı için hem de bizlere gençlerle buluşma imkanı verdiği için çok teşekkür ediyorum.”
Program sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN
15 TEMMUZ RUHU ŞEHİTKAMİL’DE YAŞATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, 15 TEMMUZ’DA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET'TE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
İMZALAR KUR’AN KURSU İÇİN ATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ERBAKAN’A VEFA