HAYATA DAİR SOHBETLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen programa Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk önce sahneye çıkan ilahi sanatçısı Mustafa Cihat eski ve yeni albümlerinden okuduğu bir birinden güzel ilahileri, Gaziantepliler için seslendirdi. İzleyicileri zaman zaman duygulandıran Mustafa Cihat, zaman zaman ise okuduğu hareketli ilahiler ile coşturdu. Mustafa Cihat’ın seslendirdiği ilahilere eşlik eden vatandaşlar, kimi zaman ise istekte bulundu. Vatandaşlardan gelen istek ilahileri de seslendiren Mustafa Cihat okuduğu “Amenna” ilahisine salonda bulunan herkes eşlik etti. Birbirinde güzel ilahileri Gaziantepliler için seslendiren Cihat, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, kendilerini kırmayarak Gaziantep’e gelen ünlü ilahi sanatçısı Mustafa Cihat ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek, Cihat’a çiçek takdim etti.

SENAİ DEMİRCİ’DEN “HAYATA DAİR SOHBETLER”

Ünlü ilahi sanatçısı Mustafa Cihat’tan sonra sahneye çıkan Dr. Senai Demirci, verdiği “Hayata Dair Sohbetler” konferansıyla katılımcılara, Kur’an-ı Kerim’in önemini anlattı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) hayatıyla ilgili bilgiler veren Dr. Senai Demirci, katılımcılara hoş bir gece yaşattı. Program sonunda, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Senai Demirci’ye teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Programa katılan vatandaşlar, böyle bir geceyi kendilerine sunan Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkürlerini sunarak, bu tür programlarının devamını istedi.