.jpg)
EŞLER ARASINDAKİ İLETİŞİM SEMİNERİ BAYANLARIN GENİŞ KATILIMI İLE YAPILDI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Son zamanlarda Türkiye ve Güneydoğu Anadolu'da boşanmaların artmasından dolayı harekete geçen Şehitkamil Belediyesi 4 konudan oluşan "Evet'ten önce" adlı eğitim semineriyle kadınlara yönelik bilinçlendirme çalışması başlattı. Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere yaklaşık 500 bayan katıldı.
Seminerde uzman kişiler tarafından Eşler arası iletişim, İslamiyet de evlilik tanışma-nişanlılık evresi-evlilik öncesinde bayan ve erkekte aranması gereken şartlar, üreme sağlığı-anatomi ve çalışma fizyolojisi-infertilite ile küçük yaşta evlilik ve hukuki boyutu -çocuk ihmali ve istismarı konuları anlatılıyor. Proje sayesinde boşanma davalarının azalması ve kadınların çeşitli konularda gerekli bilgiye sahip olmaları hedefleniyor.
Kişisel Gelişim Uzmanı Aslı Aktanoğlu da, "Eşler arasındaki iletişim" konusuyla ilgili bir sunum yaptı. Eğitim seminerine katılan kadınlar çalışmayı çok iyi bulduklarını söyleyerek, "Evet'ten önce adlı eğitim semineri hayatımızda birçok şeyi değiştirdi. Tüm düşüncelerimiz yenilendi. Öğrendiklerimizi hayata geçiriyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.
Haberler
DÜLÜK’TE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET