40 YIL SONRA GÜNEŞİ GÖRDÜLER

KATİPHOCA VE REŞADİYE CADDDESİNDE TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Katiphoca caddesi ve Reşadiye Caddesi üzerindeki eski harabe evler ve yolların dar olması mahalle sakinlerine sıkıntı yaşatırken, trafiğin sıkışmasına neden oluyordu. 40 yıl boyunca geniş alan ve trafik sorununa çözüm arayan mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmayla feraha kavuştu. Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Katiphoca Caddesi ve Reşadiye caddesindeki eski ve harabe evler yıkılarak, yol genişletme çalışması başlatılmıştı. Şehitkamil Belediyesi, 8 metre olan yolu 18 metreye çıkararak, trafik sorununu çözerken, bazı eski evlerde ise onarım çalışması yaptı. Mahalle sakinleri yapılan hizmet ile birlikte 40 yıl sonra güneşi gördü.

YOLLARIMIZ GENİŞLEDİ TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

40 Yıl sonra mahallelerinde böylesine güzel bir çalışma yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri, “40 yıl boyunca dar sokaklarda, eski ve harabe evlerde yaşıyorduk. Caddemiz dar olduğu için trafik sıkıntısı çekiyorduk. Şehitkamil Belediyesi, buradaki harabe evleri yıkarak, yol genişletme çalışması başlattı. Yollarımız genişledi ve trafik sorunu çözüldü. Yapılan bu hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.