24 SAAT KESİNTİSİZ ÇALIŞILIYOR
Türkiye’yi etkisi altına alan dondurucu hava, ülke genelinde yoğun kar yağışına sebep oldu. Şehitkamil Belediyesi, kar yağışından kaynaklı yaşanabilecek olumsuzlukların oluşmaması için tüm hazırlıklarını daha önceden tamamlamıştı. Kar yağışıyla ilgili Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordineli bir çalışma yürütüyor.
550 PERSONEL, 59 İŞ MAKİNESİ, 2 VARDİYA ÇALIŞIYOR
Vatandaşın can sağlığını çok önemsediklerini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe sınırları içerisinde muhtemel bir kazanın ve olumsuz durumun yaşanmaması için yoğun mesai ile çalıştıklarını vurguladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, “Kar yağışından kaynaklı herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına toplam 550 personelimiz; özel kar küreme, tuzlama robotu, greyder sıyırıcı araç, büyük kepçe yükleyici gibi 59 iş makinesiyle 2 vardiya şeklinde çalışma yürütüyor. Ekiplerimiz; hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğun bir şekilde çalışıyor. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ŞU AN İÇİN KAPALI YOL YOK
Yürütülen çalışmaları değerlendiren Mehmet Hanifi Dana, “Şehitkamil Belediyemizin özellikle tuzlama çalışmalarından memnun kaldık. Yaşadığımız bölgede şu an için kapalı yol yok. Şimdi de kaldırımlarımız temizleniyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN BAŞARISI
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Leyla Osmanoğlu, “Gerçekten Şehitkamil Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Belediyemiz, bize herhangi bir mağduriyet yaşatmadı. Yollarda, kaldırımlarda, çevrede herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Bu durum, Şehitkamil Belediyesinin başarısı” şeklinde konuştu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN ARA TATİLE RENK KATAN TATİL ŞENLİĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SPOR ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR