15 TEMMUZ MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

İlçenin modern yollara kavuşması adına Şehitkamil’de planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 15 Temmuz Mahallesi’nde eksik görülen yerlerde yaptığı yol açma çalışmasının ardından altyapının da tamamlanmasıyla birlikte sıfır asfalt çalışması başlattı. Asfalt çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

YOLLARIN AÇILMASI VE ASFALTLANMASI MAHALLE SAKİNLERİMİZİ SEVİNDİRDİ

Yol açma ve sıfır asfalt çalışmasının sürdüğü 15 Temmuz Mahallesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Mehmet Uğur, “Mahallemizin birçok eksikliği vardı. Bu durumu Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ilettik. Sağ olsun Başkanımız, konuyla bizzat ilgilenerek mahallemizi ziyaret etti. Tüm eksiklikleri yerinde tespit etti ve çok kısa bir süre içerisinde çalışmaları başlattı. Öncelikle mahallemizde eksik görülen yerlerde yol açma çalışmaları yaptı. Şuan açılan yollarımızın altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Yolların açılması ve asfaltlanması, mahalle sakinlerimizi de sevindirdi. Eksik olan bölgelerde yol açma çalışmalarımız devam ediyor ve çok az bir çalışma kaldı. İnşallah en kısa sürede o bölgelerdeki yolların da açılıp ve asfaltlanmasıyla birlikte mahallemizde hiçbir eksiğimiz kalmayacak. Yapılan hizmetlerden dolayı Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin de devamını diliyorum” dedi.

 

ÇALIŞMALARIN HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASI BİZİ DE OLUMLU YÖNDE ETKİLİYOR

15 Temmuz Mahalle sakinlerinden Doğukan Çınar ise şunları söyledi:

 

“Belediyemizin böyle bir çalışma yapmasından dolayı çok memnunuz. Çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması bizi de olumlu yönde etkiliyor. Çünkü burada yol açma çalışmalarının yapılmasıyla birlikte inşaatların yükseldiğini görüyoruz. Bizler de inşaat sektöründe olduğumuz için yolların açılması ve asfaltlanması bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Şehitkamil Belediyemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”