KPSS 2022/2 SONUÇLARINA GÖRE BELEDİYEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER

• Duyuru Tarihi:

KPSS 2022/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE BELEDİYEMİZE

YERLEŞTİRİLEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM)  tarafından açıklanan KPSS 2022/2 yerleştirme sonuçlarına göre Belediyemiz kadrolarına yerleştirilmiş olan adayların atama işlemlerine ilişkin aşağıda istenilen belgeler  ile birlikte 26.01.2023 Perşembe günü saat:17:00 mesai bitimine kadar Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Adayların arşiv araştırması sonuçlarına göre atama işlemleri yapılacaktır.

Yerleştirilen adaylardan istenilen Belgeler;

1-Dilekçe (TIKLAYINIZ)

2 KPSS Sınav Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bir adet bilgisayar çıktısı.

3-Yerleştirme Sonuç Belgesi

4- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi

5- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınan barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek bir adet diploma sureti belediyemizce tasdik edilecektir)

6- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin Kılık ve Kıyafet Yönetmeliğine uygun olarak, son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf

7-Askerlik Durum Belgesi (terhis, tecil veya muafiyet belgesi) Yerleşen adaylardan halen askerlik hizmetini ifa etmekte olanların, askerde olduklarına dair belgeyi dilekçe ile birlikte posta yoluyla Başkanlığımızda göndereceklerdir. Bu durumda olanların terhislerinden itibaren 15 (on beş) gün içinde atanmasına esas olacak evraklarını tamamlayarak Belediyemize müracaat etmeleri gerekmektedir.

8- Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanelerinden alınacak görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığı ibaresi bulunan sağlık kurulu raporu

9-Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı, Tekniker kadrolarına yerleştirilenler için seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olduğunun ayrıca belirtildiği sağlık kurulu raporu

10-Avukat olarak atanacaklar için Avukatlık Ruhsatı ve Avukatlık Ruhsatı aldıktan sonra en az 2 yıl mesleği ile ilgili çalıştığına dair belge(e-devletten barkotlu SGK hizmet dökümü)

11- Adli Sicil Kaydı  (e-devletten alınabilecek barkotlu belge)

12-Mal Bildirim Formu TIKLAYINIZ.

Diğer Belgeler:

13-Yerleştirilen adaylardan, varsa ortaöğrenimi normal süresinden fazla(İngilizce hazırlık sınıfı) okuyarak mezun olanlardan hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge ve diplomasının onaylı  bir örneği

14- Yerleştirilen adaylardan, varsa lisansüstü öğrenim bitirenlerin diplomasının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere bir adet fotokopisi

15- Daha önce 399 SKHK, 657/4-B, Vekil Memurluk, yedek subaylık v.b şekilde görev yapmış ve emekli sicil numarası verilmiş adaylar bu belgelerini dilekçe ekinde bildirmelidir.

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır

İlan olunur

05/01/2023