BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞKAN ALAGÖZ’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip İlçe Başkanı Avukat Murat Alagöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Yılmaz, yeni göreve başlayan Başkan Alagöz’e başarı dileklerinde bulunarak, birlikte yapılabilecek projeler ve işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Umut Yılmaz ile Başkan Murat Alagöz, Şehitkamil ve Nizip ilçelerinin gelişimi ve halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi adına yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesinin önemine değindi. Karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu buluşmada, Şehitkamil ve Nizip ilçesi için planlanan projeler ve yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşirken ziyarette Yılmaz ve Alagöz, ilçeleri için en iyi hizmeti sunma noktasında gayret edeceklerini ifade ettiler.

CHP Nizip İlçe Başkanı Murat Alagöz, ziyaretin kendisini oldukça memnun ettiğini belirterek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.